Jobhunting

U krijgt actief ondersteuning en advies bij het selecteren van passende vacatures en bij het schrijven van een succesvolle brief en cv. Tijdens een van de gesprekken met uw vaste coach of via telefoon en mail worden uw sollicitaties optimaal voorbereid. Tevens kunnen alle kandidaten bij CareerSolution gebruik maken van onze jobhunting tool Jobport. Binnen Jobport draait alles om het vinden van interessante vacatures.

U kunt met behulp van deze “ google machine” voor vacatures gericht en efficiënt zoeken naar die vacatures die u op het lijf zijn geschreven. U heeft toegang tot meer dan 300.000 vacatures. Niet alleen de vacatures die (u waarschijnlijk zelf ook wel gevonden zou hebben) gepresenteerd staan op de bekende vacature sites maar ook de vacatures die gewoon nog op de website van de desbetreffende organisatie (zowel profit als non-profit) te vinden zijn.

Deze vacatures zijn veel minder makkelijk vindbaar op het internet waardoor u een veel grotere kans maakt bij een sollicitatie.

Contact
Individuele Coaching - CareerSolution Ontvang deskundige begeleiding van ervaren coaches met academische achtergrond en HR-expertise bij CareerSolution. Maak kennis met uw persoonlijke coach en stippel een succesvolle werkzoekstrategie uit. outplacement-den-haag

Onze Missie

CareerSolution streeft ernaar haar klanten – werkgevers én werknemers – optimaal te ondersteunen bij alle vragen rond loopbaan, outplacement of reïntegratie. Dat doen we met vakkennis, passie en een flinke dosis humor.

Onze Visie

Onze visie is om uiteindelijk alle mensen in Nederland te helpen die van baan willen of moeten veranderen. Optimaal resultaat en optimale klanttevredenheid op het gebied van reïntegratie diensten.