Testen

CareerSolution outplacement beschikt over een zeer uitgebreide selectie loopbaantesten. Al onze coaches zijn gecertificeerd om de testen af te nemen. Indien van toepassing selecteert de coach in overleg met u welke testen er worden afgenomen. In het door CareerSolution ontwikkelde testlokaal worden de testen geselecteerd.

U krijgt via de mail een link waarmee u naar de test gaat en deze kan maken. De uitkomst is direct beschikbaar en deze bespreekt u samen met uw coach.

Contact
Loopbaanmogelijkheden met CareerSolution's uitgebreide selectie loopbaantesten. Bespreek de resultaten samen met uw coach voor een beter inzicht in uw loopbaantraject. Outplacement Den Haag

Onze Missie

CareerSolution streeft ernaar haar klanten – werkgevers én werknemers – optimaal te ondersteunen bij alle vragen rond loopbaan, outplacement of reïntegratie. Dat doen we met vakkennis, passie en een flinke dosis humor.

Onze Visie

Onze visie is om uiteindelijk alle mensen in Nederland te helpen die van baan willen of moeten veranderen. Optimaal resultaat en optimale klanttevredenheid op het gebied van reïntegratie diensten.